7 Haziran 2015 Pazar

KAZDAĞLARI MİLLİ PARKI MTB TURU (07.06.2015)

Sabahın erken saatlerinde Yunus abimi alıp düştük yollara. Güre'de yaptığımız kahvaltı ve rota paylasımından sonra Altınoluk/Avcılar Köyüne pedal basmaya başladık. Avcılara vardığımızda saat henüz 9:45di. Köy meydanında küçük bir çay molasının ardından zorlu tırmanış bizi bekliyordu. Tırmanışımız gayet keyifli geçtiği için zorluğunu pek hissetmeden Milli Parka çıktık. Kapıya vardığımızda tabii ki bir Görevli bizi karşıladı. Soru cevap yaparak konuşma bitti. Ve tabii ki aldığımız cevap "üzgünüm, giremezsiniz. Kesinlikle yasaktır."

Eee bizde madem öyle manzarayı da azcık yakalamışken başladık fotoğraf çekilmeye. Tam gitmeye hazırlanacaktık ki, görevli bize bisikletlerimizi bırakmak şartıyla içeri alacağını ve kapının ardından Altınoluk'un eşsiz manzarasında fotoğraf çekmemize müsaade etti. Bizde; bisikletçiyiz biz, bisikletsiz asla fotoğraf çekilmeyiz dedik ve görevli "tamam madem gelin ama burdan yukarıya kaçmayın" diye uyardı. 

Ardından fotoğraf çekilmek için içeri girip o manzarayı gördük. Kesinlikle mükemmeldi. Tamamen körfez ayağının altında hissi veriyordu. Azıcık dinlendikten ve fotoğraf aldıktan sonra görevliye teşekkür edip başladık inişe. Kazasız bir inişin ardından Avcılar köyünün altında, yol kenarında bulunan Köftecide bir öğle yemeği yedik. Kesinlikle yemeği hak etmiştik.

Turun özeti; Yollar mükemmel, görevlik on numara adamdı, manzara eşsizdi ve köfteleeeeer, h
arikaydı. 

                                                             
                                                             Yola çıktık, istikamet Güre



                                                  Hedefe yaklaşıyoruz, daha fazla oksijen



                                      Kapıya geldik ancak kapıdan geçmemize izin verilmiyor.



                                                  Madem öyle; bende manzarayla aşk yaşarım.



                                              Son selfie, herşey için teşekkürler güzel adam.

1 yorum: